·  inici  ·  castellano  ·  mapa web  · El teu àlbum digital fotogràfic i personalitzat fotogràfic d'alta qualitat
Newsletter  
Sobre la privacitat de album.cat - Miratge Fotografia

Sobre la nostra política
de privacitat

 
àlbum digital de qualitat fotogràfica. Personalitzable fotogràfic. Revelat químic i entrega ràpida. Estampació de tasses i regals personalitzats

MIRATGE FOTOGRAFIA s.l. l'informa de que totes les dades rebudes a través de formularis electrònics, de correu electrònic, de correu postal o trucades telefòniques seran tractades amb estricta confidencialitat d'acord amb la Política de Privacitat y de Seguretat de la Empresa , eixís con de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal.

 

Igualment, l'informa de que disposa de un fitxer automatitzat amb dades de caràcter personal. La finalitat de la seva creació, existència i manteniment es el tractament de los dades de caràcter personal a fi i efecte de poder portar a terme els objectius de la empresa.

 

Els destinataris de la informació son totes las persones adscrites, inscrites, titulares y col·laboradores de tots los departaments, compartiments, locals y ens associats que es relacionen amb se la empresa, eixís como els estaments oficiales que per llei exigeixi'n la cessió.

 

Mitjançant l'enviament de un missatge de correu electrònic, comanda o acceptació de pressupost, el remitent dona el seu consentiment al tractament automatitzat y documental de les dades incloses en la base de dades anteriorment mencionada.

 

Les dades rebudes seran les estrictament necessàries per a la correcta identificació del remitent, eixís como per fer feines d'administració, comercialització i prestació dels serveis de MIRATGE

 

Igualment l'informem que vostè te dret a exercitar els drets d'oposició, accés, rectificació y cancel·lació en el àmbit reconegut por la Llei Orgànica 15/1.999 de 13 de desembre.

 

Per a exercitar els drets mes amunt indicats, i per a qualsevol altre aclariment pot contactar amb nosaltres enviant un e-mail o por telèfon.

 

 
 
ņbum.cat:  Qui som  On estem  Contactar 
Els nostres àlbums:
 La diferència Burriach ·  Cadí  ·  Columbreta ·  Clarà ·  Portlligat · El Gral ·  Clarà · Montsuriu ·  De Sac  ·  Roc Colom
El nostre software:
 Vista ràpida  Descarregar 
 Idees 
 Faq  Privacitat


 
Miratge Fotografia s.l. - C/Torrent,52 - 08302 Mataró - telf: 937984839