·  inici  ·  castellano  ·  mapa web  · El teu àlbum digital fotogràfic i personalitzat fotogràfic d'alta qualitat
Newsletter  
 

Visitant, (canviar) algunes idees...

 

El programa de maquetació és molt fàcil i intuïtiu d'utilitzar: les pàgines vénen configurades de manera que puguis fer l'àlbum fotogràfic de les teves fotografies en pocs minuts, només has d'omplir els forats de les planes amb les teves imatges, triar un color o imatge de fons i afegir el text.

Per tots aquells que vulguin gaudir més creant el seu àlbum digital fotogràfic us donem aquestes idees que us ajudaran a obtenir un treball de més qualitat i originalitat mitjançant la manipulació d'imatges, textos i fons de plana

El Text

Defineix i amplia les vivències reflectides a les nostres fotografies, a la vegada que l'utilitzem com un element per realçar les imatges i embellir les planes.

Afegeix text pitjant la icona AFEGIR TEXT situada a la part superior de la pantalla. En el menú emergent escriu el text i tria el tipus de lletra, mida i color. Per MOURE EL TEXT pitja a sobre i, sense aixecar el dit, arrossega'l per la pantalla. INCLINA'L pitjant la rodoneta situada en el centre de la part superior de la caixa de text i movent-la horitzontalment.


Problemes

He triat un tipus de lletra de mida gran i, a les planes, continua igual.

Situa el cursor a sobre d'una de les cantonades de la caixa de text i arrossega-la a la mida desitjada.


Idees!

Per realçar un text, una vegada el tinguis al teu gust,duplical copiant i enganxant, canvia el color d'una de les capes i la desplaces una miqueta. Això el farà destacar i augmentarà la sensació de relleu.Les Imatges

AFEGEIX imatges pitjant la icona afegir marc. Pots ESBORRAR les fotografies amb la tecla suprimir. Per convertir les fotografies de color a BLANC I NEGRE primer pitja a sobre, i desprès la icona efectes, i selecciona blanc i negre amb les rodonetes que té la imatge al voltant. Pots canviar la MIDA . Amb la del centre LA INCLINACIÓ . I amb els quadradets LA POSICIÓ.


Idees!

Per obtenir un resultat professional col·loca les teves millors fotografies a mides grans i tallades a sang (la imatge omple tota la plana sense marges), els caires de la imatge estan fora de l'àrea d'impressió (tingues en compte el tall de pàgina situat entre les dues línies que bordegen la plantilla).


Els Marcs

Una vegada seleccionada una imatge selecciona la icona MARCS , hi tens diferents gruixos, colors i formes. Atenció: si utilitzes marcs, assegura't que la imatge està omplint tot el requadre del marc, si no és així es veurà un buit entre el final de la fotografia i el marc.


Idees!

Per posar més d'un marc a la vegada: selecciona diverses fotografies mentre tens pitjada la tecla majúscula, i aplica el marc i els efectes a totes a la vegada


El fons

Canvia el COLOR DEL FONS pitjant la pestanya fons situada a la part inferior dreta de la pantalla.

També pots utilitzar una FOTOGRAFIA COM A FONS seleccionant-la de la columna de la dreta i arrossegant-la a un espai buit de la plantilla de disseny.


Idees!

Pots canviar els efectes de la imatge de fons seleccionant-la i pitjant la icona efectes situada a la part superior de la pantalla.


 

àlbum digital de qualitat fotogràfica. Personalitzable fotogràfic. Revelat químic i entrega ràpida. Estampació de tasses i regals personalitzats

 

 
ņbum.cat:  Qui som  On estem  Contactar 
Els nostres àlbums:
 La diferència Burriach ·  Cadí  ·  Columbreta ·  Clarà ·  Portlligat · El Gral ·  Clarà · Montsuriu ·  De Sac  ·  Roc Colom
El nostre software:
 Vista ràpida  Descarregar 
 Idees 
 Faq  Privacitat


 
Miratge Fotografia s.l. - C/Torrent,52 - 08302 Mataró - telf: 937984839